Viv and James
Ons Camper Leven
 

About us

Hallo! We stellen ons graag aan je voor...


Wij zijn Jaimy (32) en Vivian (28) en hebben een relatie sinds 2013. Na een jaar vonden we het fijn om samen te gaan wonen en al vrij snel kozen we voor gezinsuitbreiding in de vorm van een hond. We wilde graag een middelmaat, actieve, leergierige hond en kozen voor een border collie. Uit een nest van ca. 6 pups kozen wij de allerleukste en gaven hem de naam 'Moss'. 


Samen vinden we het geweldig om op vakantie te gaan en kiezen telkens een heerlijke plek om uit te rusten en de omgeving te ontdekken. We reisden samen of met familie naar Portugal, Curaçao, Kaapverdië (Boa Vista), Zuid-Frankrijk en Tenerife. Maar ook dichterbij huis, zoals de Ardennen en Giethoorn.


Omdat de kosten van de huurwoning bleven stijgen besloten we in 2015 een woning te kopen en maakte dat vrij snel tot ons nieuwe thuis. Opnieuw tijd voor gezinsuitbreiding! In November 2016 werd onze dochter 'Jaida' geboren. Maar de geboorte van onze dochter hield ons niet tegen om minder te reizen... in 2017 gingen we op vakantie naar Andalusië en in 2018 zelfs 3 weken naar de USA. In dat jaar kochten we ook een vouwwagen en daarmee zijn we eind augustus gaan kamperen in Biscarrosse. 

In 2019 kozen we echter weer voor vliegvakanties en waren Mallorca en Portugal aan de beurt. 


Sinds de geboorte van Jaida hadden we het ook steeds vaker over meer tijd voor elkaar en rondreizen in een camper. 

3 jaar later kwamen we op een punt waar we beseften dat als we dit écht willen dit het beste moment is om het gewoon te DOEN. Zeker omdat Jaida nog niet leerplichtig is en we verwachten dat we het niet meer zo snel zouden doen als ze eenmaal op school zit.


Hoe dat verder verloopt, vertellen we je in onze Vlogs.


Viv & James